U knjizi su na jednom mjestu sabrane 133 kolumne o ljubavi i odnosima. Ona će ponuditi odgovore na razna pitanja o ljubavi, vezama, zaljubljenosti, privlačnosti, seksu, braku, monogamiji, ljubomori, povjerenju, ljubavi prema djeci, odgoju, rastavi braka, strahu od ljubavi… te o čitavom nizu fenomena vezanih uz ljubav i zaljubljivanje.

 

Na službenoj stranici www.milivojevic.info o knjizi je napisano sljedeće :

 

Milivojević je u kolumnama obrađivao teme za koje je smatrao da mogu koristiti svima koji su zainteresovani za psihološke probleme savremenog života – ljubav, partnerski odnosi, vaspitanje i uopšte, emocionalne odnose među ljudima. Poređane su hronološki, onako kako su objavljivane, a nekoliko njih su reakcije na neki aktuelni događaj koji je obeležio taj trenutak. Ipak, većina obrađuje univerzalnije teme.

 

U pripremu knjige, na neki način – svojim komentarima i predlozima novih tema, bila je uključena mala, intelektualna zajednica Fejsbuk prijatelja koja je predložila i nekoliko desetina naslova za knjigu. Ako ste na Fejsbuku ovu knjigu i objavljivanje slicnih knjiga iz oblasti ljubavi i odnosa među ljudima mozete podrzati na zvaničnoj Fejsbuk stranici knjige.

 

Naslov Uloviti ljubav odabran je upravo zbog toga što odražava zbunjenost savremenog čoveka i njegovu potrebu da definiše i razume brojne fenomene povezane sa ljubavlju. Jer u savremenom društvu “lov na ljubav” postaje sve teži i neizvesniji.”

 

 

Ukoliko želite nabaviti knjigu, na direktnom linku Uloviti ljubav (klik) postoji kontakt izdavača za Srbiju, Sloveniju i Hrvatsku.