Što je Tesla Metamorfoza?

Tesla Metamorfoza privlači veliko zanimanje među znanstvenicima zato što klijenti prijavljuju izlječenja mnogih bolesti koje važe za neizlječive, kao što rak, SIDA, lupus, povrede kičme, sindrom kroničnog umora, pa čak i rekonstrukcija urođenih deformacija. Osim toga, izlječenja se događaju veoma brzo. U većini slučajeva, tri seanse je dovoljno (svjedočenja). Ova nova metoda liječenja kreira kompleksnu metamorfozu ljudskog tijela tako što ga dovodi u savršen balans svjetlosti. Ona inicira rekonstrukciju originalnih 13 DNK lanaca čovjeka i dovodi u harmoniju frekvenciju DNK čovjeka sa frekvencijom DNK planete Zemlje i Univerzuma.

Tko je Anja Petrović?

Anja Petrović je međunarodno priznati iscjelitelj i učitelj te osnivač Tesla metamorfoze® s preko dvadeset godina iskustva u iscjeljiteljskoj praksi. Dolazi iz Australije i održati će prezentacije s demonstracijama liječenja, a zatim i praktične seminare. Svaki polaznik seminara imati će priliku doživjeti ove ljekovite frekvencije koje uzdižu frekvenciju svijesti te naučiti kako koristitite ovu inteligentnu energiju s kojim je radio i sam Nikola Tesla. Anju ste prošle godine mogli sresti i osobno upoznati na sajmu Mystic Organica u Zagrebu gdje je sve zainteresirane upoznavala s ovom metodom, držala javna predavanja te predstavljala svoju knjigu “Tesla Metamorfoza“.

Više o tome možete pročitati u našem prethodnom članku o Tesla Metamorfozi – klik ovdje.

Tesla metamorfoza privlači veliki interes zbog nekih potpuno novih pojava (svjetlost oko nekih klijenata za vrijeme tretmana, boje na zidu koje su bile vidljive u dvorani na nekim seminarima Tesla metamorfoze, kao i svjetlosne lopte koje se kreću i vidljive su golom okom). Anja je govorila o metodi na Međunarodnoj Tesla znanstvenoj konferenciji u Filadelfiji, Međunarodnom kongresu Nikola Tesla u Beogradu, na Univerzitetu Britanske Kolumbije u Kanadi i na mnogim mjestima širom svijeta.

Tesla valovi su jedinstveni za ovu metodu. Klijenti prijavljuju izlječenja od mnogih bolesti koje je službena medicina proglasila neizlječivima, pa čak i rekonstrukciju urođenih deformacija. Sve se najčešće događa nakon samo tri tretmana.

Tesla metamorfoza nije samo energetsko iscjeljivanje; ona nas povezuje sa višim vibracijama informacija i svjetlosti čime utječe na naš DNK i uzdiže frekvenciju ljudske svijesti . Tesla valovi osposobljavaju sve studente za komunikaciju sa klijentima na nivou svjesnog, podsvjesnog i integrativnog uma.

 

Raspored predavanja i seminara:

Imati ćete priliku da iskusite ove ljekovite frekvencije, kupite knjiguTesla metamorfoza – za lečenje i evolucijui dobijete potpis autora.

Prijavite se za besplatno Uvodno predavanje 

 

03. studenog, 19h

UVODNO PREDAVANJE
Ulaz slobodan. Dobrodošli!
(obavezno za studente TM I seminara)

04. i 05. studenog,, 10-18h

TESLA METAMORFOZA I – Tesla metamorfoza zdravlja

Otkrijte iscjelitelja u sebi! Odmah ćete moći koristiti Tesla ljekovite frekvencije. Naučit ćete i kako da zračite ljubav, što je od velikog značaja za proces liječenja, a i za vaš  svakodnevni opstanak.

07.-09. studenog, 18-22h
TESLA METAMORFOZA II – Tesla komunikacija duše

Nadiđite prostor i vrijeme i uspostavite komunikaciju s klijentom! Uzdignite frekvenciju vlastite svijesti. Otkrit ćete svoje sposobnosti kojih možda još niste svjesni.

10. studenog, 18-22h, 11. i 12. listopada, 10-18h
TESLA METAMORFOZA III – Tesla metamorfoza svjetlosnog tijela

Naučite kako napraviti Tesla metamorfozu svjetlosnog tijela! Ovaj proces pojačava naše potencijalne talente i umijeća.

Prijavite se za seminare u Zagrebu

Nemojte propustiti popust do 04. listopada!

 

POSJETITE ŠTAND TESLA METAMORFOZE I PREDAVANJE ANJE PETROVIĆ NA SAJMU MYSTIC

Informacije:  Zdenka, +385915092037

I Vi možete savladati ovu metodu. Biti će nam drago vidjeti vas na predavanjima i seminarima Tesla Metamorfoze u Zagrebu ili Dubrovniku.