Što je Tesla Metamorfoza?

Tesla Metamorfoza privlači veliko zanimanje među znanstvenicima zato što klijenti prijavljuju izlječenja mnogih bolesti koje važe za neizlječive, kao što rak, SIDA, lupus, povrede kičme, sindrom kroničnog umora, pa čak i rekonstrukcija urođenih deformacija. Osim toga, izlječenja se događaju veoma brzo. U većini slučajeva, tri seanse je dovoljno (svjedočenja). Ova nova metoda liječenja kreira kompleksnu metamorfozu ljudskog tijela tako što ga dovodi u savršen balans svjetlosti. Ona inicira rekonstrukciju originalnih 13 DNK lanaca čovjeka i dovodi u harmoniju frekvenciju DNK čovjeka sa frekvencijom DNK planete Zemlje i Univerzuma.

Specifičnost ovog oblika liječenja je u tome što koristi Tesla valove energije koji, za razliku od Hercijanskih, postaju jači sa udaljenošću. Ovi Tesla valovi koriste se direktno iz aktivnog etera (Polja), upravo onako kako je Nikola Tesla objašnjavao (ne koriste se nikakve mašine).

“Teslini valovi imaju neki svoj kvant-nosilac i nisu samo kvantitativno različiti po frekvenciji nego i kvalitativno, po svojoj energetskoj strukturi i formi. Oni su dimenzionalno bogatija forma energetske vibracije“, rekao je Ing. Goran Marjanović, „koju mi u našem kvazi realnom prostoru kojeg opisujemo sa tri prostorne i jednom vremenskom dimenzijom, možemo vidjeti samo kao njihovu sjenku, ili u obliku elektromagnetskih valova malo neobičnog načina širenja, ili u obliku longitudinalnih valova, ili pak u nekim gravitacijskim anomalijama. No, oni su ustvari sve to zajedno, ali mi nemamo zajednički naziv koji bi sve te aspekte objedinio”. 

Postoje tri aspekta Tesla metamorfoze: “Tesla metamorfoza zdravlja“, “Tesla komunikacija duše” i “Tesla metamorfoza svjetlosnog tela“. Razlika između njih je u namjeni i u postupku. (više…)

 

Tko je Anja Petrović?

Anja Petrović je međunarodno priznati iscjelitelj i učitelj te osnivač Tesla metamorfoze® s preko dvadeset godina iskustva u iscjeljiteljskoj praksi. Dolazi iz Australije i održati će prezentacije s demonstracijama liječenja, a zatim i praktične seminare. Svaki polaznik seminara imati će priliku doživjeti ove ljekovite frekvencije koje uzdižu frekvenciju svijesti te naučiti kako koristitite ovu inteligentnu energiju s kojim je radio i sam Nikola Tesla. Anju ste ovih dana mogli sresti i osobno na sajmu Mystic Organica u Zagrebu gdje je sve zainteresirane upoznavala s ovom metodom, držala javna predavanja te predstavila svoju knjigu “Tesla Metamorfoza“.

 

Knjiga: Tesla Metamorfoza

Tesla MetamorfozaČuda ne postoje. Postoje samo neke pojave koje možda nismo u stanju da objasnimo i naučno dokažemo u ovom trenutku, pa to neki nazivaju ‘čudima’. U traganju za razumevanjem čuda, ova knjiga nudi nova saznanja i objašnjenja.

„Tesla metamorfoza“ je alternativna metoda lečenja koja privlači veliko interesovanje naučnika zbog fascinantnih izlečenja, uticaja na evoluciju ljudske svesti, kao i zbog nekih sasvim novih fenomena vezanih za ovaj rad. Predmet knjige se proširuje na razumevanje alternativne medicine u celini i povezivanje nauke i spiritualnosti. Anja Petrović traži objašnjenja u savremenim naučnim istraživanjima i nalazi odgovore u drevnim mudrostima. Napredak je jedino moguć ako prihvatimo da svo znanje nije već u knjigama. Razvoj nauke je često ometan predrasudom da bi sve trebalo da se vrednuje na osnovu zakona koji su već zacrtani. Treba da razumemo da je nauka dinamična disciplina i da se prisetimo da se za neke ‘aksiome’ kasnije utvrdilo da su pogrešni. Takođe treba da prihvatimo da postoje neke pojave koje su očigledne, mada u ovom trenutku možda nismo u stanju da ih objasnimo i naučno dokažemo. “Nepostojanje dokaza nije dokaz nepostojanja!” (Sagan) 

Neke od zanimljivosti…

U salama gdje su održavani seminari Tesla metamorfoze®  pojavljivale su se bijele svjetlosne lopte ili različite boje na zidu koje su bile vidljive golim okom (slike dolje).
colors wall CA2LightBG2

Teslianac2Studenti koji su nakon pohađanja seminara Tesla metamorfoze® snimljeni PIP kamerom imali su purpurnu boju u auri. Purpurna boja nije uobičajena boja u ljudskoj auri. Nekima su napravljeni snimci PIP kamerom nakon godinu dana i ne samo da je purpurna boja i dalje bila prisutna, nego je bila još intenzivnija. Ova pojava ukazuje na to da Tesla valovi utiječu na uzdizanje frekvencije ljudske svijesti.

 

PIP-light5Na snimcima PIP kamerom mogu se vidjeti bijele sferične svjetlosti koje se kreću unaokolo.

 

 

Više od liječenja:

Tesla metamorfoza® nije samo energetsko liječenje; ona nas povezuje sa vibracijom svjetlosti i informacijom koja utječe na DNK i uzdiže frekvenciju ljudske svijesti. Tesla valovi omogućavaju studentima da uspostave komunikaciju sa klijentom na nivou svijesnog, podsvijesnog i integrativnog uma. Kako to objašnjavamo?

p1 1 Body chakras

U Vedi postoji meditacija za uzdizanje fekvencije svijesti. Počinje od bazične čakre koja je crvene boje, pa naviše preko glavnih čakri i završava se krunskom čakrom koja je purpurne boje. Samo pojedini jogiji dospijevaju do nivoa krunske čakre. Fenomen purpurne boje u aurama gotovo svih studenata koji su pohađali seminare Tesla metamorfoze bi mogao ukazivati na to da frekvencije Tesla valova uzdižu nivo naše svijesti na frekvenciju krunske čakre.

Zelena boja koja prevladava na PIP snimcima svih ostalih metoda alternativnog liječenja (Reiki, Teta liječenje, Rekonekcija itd.) je prisutna i na snimcima seansi Tesla metamorfoze, pa i u aurama studenata. To je boja srčane čakre. Anja vjeruje da je to stoga, što je Ljubav od ogromnog značaja za proces liječenja. Stoga na seminaru Tesla metamorfoze radi sa studentima vježbu koja im pomaže da zrače Ljubav.

 

Raspored predavanja i seminara

23. listopada, 19-21h, UVODNO PREDAVANJE
Ulaz slobodan. Dobrodošli!

 

Lokacija: Four Points Hotel – Zagreb, Trg Krešimira Ćosića 9.


24. i 25. listopada, 10-18h

TESLA METAMORFOZA I
Tesla metamorfoza zdravlja

Otkrijte iscjelitelja u sebi! Odmah ćete moći koristiti Tesla ljekovite frekvencije. Naučit ćete i kako da zračite ljubav, što je od velikog značaja za proces liječenja, a i za vaš svakodnevni opstanak.


27-29. listopada, 18-22h
TESLA METAMORFOZA II
Tesla komunikacija duše

Nadiđite prostor i vrijeme i uspostavite komunikaciju s klijentom! Uzdignite frekvenciju vlastite svijesti.Otkrit ćete svoje sposobnosti kojih možda još niste svjesni.


30. listopada, 18-22h
31. listopada, 01. studenog 10-18h
TESLA METAMORFOZA III
Tesla metamorfoza svjetlosnog tijela

 

I vi možete savladati ovu metodu. Pogledajte link sa terminima i slobodno se prijavite na seminare Tesla Metamorfoze u Zagrebu: PRIJAVA