Svi imaju mogućnost samoiscjeljenja. Bez obzira da li što poduzimamo tijelo se samo obnavlja. O stanju cijelog tijela i o psihičkom stanju ovisi koliko će se bolesni dio tijela oporaviti. Energija tijela i raspoloženje utječe na brzinu iscjeljenja. Iz toga vidimo da je svatko od nas iscjelitelj za sebe.

 

Podizanjem razine energije u tijelu i omogućavanje njene protočnosti, otvaranjem energetskih kanala postiže se brže iscjeljivanje. Energija stvara svjesnost pa je velika razlika percepcije okoline i nas samih ovisno koliko energije protječe i kojim frekvencijama titra. Više vibracije omogućavaju ljepše emocije i savršeniji pogled na život. Jedno utječe na drugo; energija na raspoloženja i raspoloženje na energiju.

 

Snažna energija i radosno raspoloženje dovodi tijelo u savršeno stanje ozdravljenja. Osobe koje su neraspoložene, bolesne ili nesigurne imaju slab protok životne energije i teško ozdravljuju.

 

Osobe sa izrazito jačom energijom uz znanje mogu u svima osloboditi povrede i pojačati energiju da bi tijelo ušlo u stanje samoobnove. Učiteljica Dunja Horvat kroz svoju energiju aktivira energiju drugih. Energetski kanali se osposobljavaju za veliku količinu energije koja pomaže iscjeljenju. Učenik prima energiju od učiteljice i osposobljava se za protok koji je puno jači nego kod meditacija. Energija probija energetske i fizičke povrede te iscjeljuje i tijelo i um. Ugodna topla energija ispunjava neke dijelove tijela. Kroz više dana počinje prožimati cijelo tijelo. Kod nekih osoba se to dogodi odmah. Kroz nekoliko dana učenik se osposobljava za samoiscjeljivanje pa i iscjeljivanje drugih ako mu je energija dovoljno snažna. Proces osposobljavanja u samoiscjeljivanje podiže razinu i titraje energije pa osoba lakše rješava i životne izazove i ciljeve.

 

Inicijacija u energiju Snage održava se u prvom terminu. Učiteljica kroz svoju energiju aktivira energiju učenika. Energetski kanali se osposobljavaju za veliku količinu i prodor energije koja pomaže iscjeljenju. Učenik prima energiju kroz učiteljicu i osposobljava za protok energije koji je puno jači nego kod meditacija. Energija probija energetske blokade i iscjeljuje i fizičko tijelo i um.

Tokom inicijacije učenik osjeća ugodnu toplu energiju koja ispunjava neke dijelove tijela. Kroz više dana energija počinje prožimati cijelo tijelo. Kod nekih osoba se to dogodi odmah. U slučaju težih zdravstvenih problema osoba može osjetiti kratku bol i nelagodu kroz više dana dok energija ne iscijeli oslabljeni dio.

S obzirom da učiteljica ne prima na inicijaciju osobe kojima to ne bi koristilo, nije dobar trenutak za njih ili nije općenito dobro da ju prime, svi koji prolaze inicijaciju ne trebaju se bojati za sebe.

U drugom terminu duhovna učiteljica nastavlja s probojem energije u slabijim dijelovima tijela. Vodi osobu kroz učenje samoiscjeljivanja. Osoba uči sve što je važno da bi samostalno mogla koristi iscjeljivanje.

U trećem terminu učenik koji već prakticira iscjeljivanje nekoliko dana obučava se kako da iscjeljuje druge i kako može iscjeljivati hranu, prostor, životinje i ostalo. Uči se i samozaštita energijom.

Četvrti termin se održava po potrebi u slučaju da osoba ima ozbiljnih zdravstvenih problema ili se nalazi u kriznom razdoblju. Osoba uči bivanje u mudrosti i vježba na problemima koji su joj važni.

 

Kroz učenje samoiscjeljivanja i iscjeljivanja svatko će primiti individualne preporuke o prehrani i korisne savjete o održavanju zdravlja i stvaranju sreće.

 

Radionice se održavaju svaki mjesec po dogovoru s polaznicima, a sve detaljnije informacije možete dobiti preko FB profila Centra za osobni razvoj “Izvor” ili osbnog FB profila Dunje Horvat.

 

Link na FB profil: CZOR “Izvor” (klikni) ili Dunja Horvat (klikni)