Anja Leko Art - Brigoši

Prije sna reci svom Brigošu sve svoje brige i što te mučilo tijekom dana, a Brigoš će ih sve uzeti k sebi… ti možeš mirno spavati. Ujutro stavi Brigoša na danje svjetlo da upije energiju dana… i opet je on tvoj mali Brigoš koji te voli i brine umjesto tebe… jer - Kad je BRIGOŠ tu, budi BEZ BRIGE!

energetski_nakit

Kristali imaju moć ubrzati ozdravljenje, poboljšati raspoloženje, pojačati radost te ljepotu življenja, kao i zaštititi one koji ih nose. U svakom slučaju, od davnina su prijatelji i zaštitnici žena, a i pokojeg muškarca. Naša kreativka Sanita dala im je mogućnost putovanja  uz vašu ruku.

Palčići - unikatne lutkice

Dok večina mladih svoje slobodno vrijeme provodi po internetskim socio mrežama i kafićima, dvije sestre blizanke odlučile su ga iskoristiti malo drugačije. One izrađuju lutkice koje vam mogu razigrati maštu i vratiti vas u djetinjstvo. No, možda bi se i vaš klinac ili klinceza rado poigrali s njima. Psssss, predstavimo Palčiće...

Ukoliko ste se ikada susreli s mega popularnom računalnom igricom Minecraft u kojoj slažete šarene kockice u bezbrojnim varijantama vaše mašte i kreativnosti, onda imamo izuzetno zanimljivu vijest za vas. Izumitelj iz Denvera osmislio je potpuno funkcionalne - omnidirekcionalne magnetne kockice koje unose preokret u svijetu kreativnog građenja, ali ovaj puta ne u virtualnoj stvarnost računalne igrice - nego u stvarnom svakodnevnom životu.

Pomalo zaboravljen svijet igračaka od prirodnih materijala neke od nas vraća u djetinjsvo. Dok je današnjica oklopljena plastikom, računalnim igricama i svim drugim šarenim čudesima koje možda uopće ni ne razumijemo, drago mi je što u ovom svijetu postoje kreativci van moderne konkurencije. Oni nas vračaju u neke pomalo zaboravljene i davno ispričane bajke. Mislim da slike govore više od riječi, no sva sreća da je ovo samo početak...

Naša kreativka Sandra Drnić napisala je i izdala poučan te zanimljiv priručnik „ Decoupage – papirom, ljepilom i škarama preuredite svoj dom “. Ovaj priručnik će vas korak po korak voditi k jedinstvenom stvaranju unikatnih ukrasnih predmeta. Pomoću njega možete otkrit vlastiti stil vaše maštovitosti i kreativnog stvaranja.

 

Naš četvrti Emotrip kreativac je Sandra Drnić iz Siska. Diplomirala je hrvatsku kulturu, filozofiju i knjižničarstvo. Slobodno vrijeme provodi u svom hobi umjetničkom izričaju, odnosno igranju sa škarama, papirom, bojama i ljepilom. Kao alias u umjetnosti koristi ime Sandra Nunes, a ujedno je i autorica knjige koja će uskoro ugledati svijetlo dana.

Naš treći Emotrip kreativac je Goran Safić iz Siska. Uz to što je prvi sisački Kendo majstor (borilačka vještina i sport – put mača), studira i teologiju. Goran obožava pisati i crtati vatrom te koristi drvo kao medij svoga kreativnog hobi izričaja. Pogledajmo kako.

Naš drugi Emotrip kreativac je Aida Agić iz Zenice (BiH). Aida je odlučila proširiti pozitivne vibracije kroz svoj hobi na jedan vrlo zanimljiv način i podijeliti ih sa svima koji to žele. Ona nam pomaže dok spavamo i pruža zaštitu naših snova, provjerimo kako...

Kreativnost - CreativityKreativnost bi u najmanju ruku mogli nazvati činom stvaranja, odnosno pretvaranja misli, ideja u razne originalne i praktične fizičke ili misaone manifestacije. Od izuma koje možemo koristiti u svakodnevnici, umjetničkih i literalnih djela, do stvaranja novih pojmova, teorija, praksi te razrješenju raznih problema na svim poljima u koje smo involvirani. Mali primjer kreativnosti je i ova mala sličica uz članak koju sam brzinski složio da bi popratila tematiku.

Naš prvi Emotrip kreativac je Anja Leko iz Zagreba. Anja je po struci dekorater izloga. Obožava prirodu i sve sto ona pruža pa tako i duge šetnje šumama, livadama, obroncima i morskim žalovima. Nakon završenog školovanja u Grazu (Austrija) vraća se u Hrvatsku, a vlastito smirenje i radost nalazi u kreativnom hobi umjetničkom izričaju.

Suradnici

Mijenjamo život nabolje!

talasi.org

Web hosting - www.cubrad.com

 

 

Broj prikaza (hitova) članaka
1285990