Centar se prostire na površini od 250 m2, ima dvije dvorane, malu i veliku, te kompletno uređen sanitarni čvor s muškom i ženskom svlačionicom. Velika dvorana ima kapacitet za 30-tak osoba, dok je mala dvorana prikladnija za individualan rad ili za manje grupne radionice. Okružen zelenilom i izoliran od buke obližnjih prometnica. U duhu krilatice centra: „Izaberite svoj put u svjesnost“ namjeravamo vam ponuditi širok spektar programa, tehnika, radionica, tečajeva sve u svrhu osvještavanja energije koja daje život. Trenutno se u centru izvodi 15-tak programa baziranih na energiji, nadalje namjeravamo redovno proširivati ponudu programa i predavača. Misija centra je prenošenje znanja o pet esencijalnih tehnika koje podižu kvalitetu života svakome tko ih prakticira. Uz ta znanja podučavamo i kako se povezati s energijom, te kako se koristiti njome u dobre svrhe.

 

Program centra WeGlow

 

Basic radionice na kojima možete naučiti 5 esencijalnih tehnika koje podižu razinu energije, povećavaju vitalnost, pospješuju regeneraciju organizma i pomlađivanje tijela te su osnova dobrog zdravlja. U to ulazi: rad s energijama, tehnike disanja, 5 tibetanca, svjesnost o vodi i razne meditacije. WeGlow Yoga – uz tri programa: Wake Up, Energy i antistres.

 

Ostali programi na kojima možete sudjelovati odnose se na: zvučne kupke, relaksacija smijehom (yoga smijeha), ples pet ritmova, šamnsko bubnjanje i ples, celestinska proročanstva, sveti plesovi i pokreti G. I. Gurđijeva, intuitivno pjevanje, radionica zapadnofričkih ritmova, refleksologija, kundalini yoga, om healing, tajne Avalona, trance dance, ritam srca, rekonekcija, holotropsko disanje i mnogi drugi programi.

 

Centar potražite na njihovim FB stranicama, klik ovdje za WeGlow ili službenoj internet stranici www.weglow.hr