„ Decoupage – papirom, ljepilom i škarama preuredite svoj dom “ potpuno je nova i jedinstvena knjiga koja pokriva sve što ste ikada mogli poželjeti znati o decoupageu i to sve na jednom mjestu.

 

Što Sandra kaže o priručniku 

 

U tri godine moga rada sakupila sam veliku zbirku savjeta od različitih decoupage umjetnika diljem svijeta. Vjerujte mi, naučit ću vas upravo onoliko koliko su oni naučili mene. Moj cilj je da vam uspješno prenesem mnogobrojne trikove i savjete te malo poznate tajne izrade ukrasnih predmeta decoupage tehnikom.

Kada ste naoružani s tim savjetima prvoklasnih svjetskih decoupage virtuoza, više nećete morati gubiti vrijeme na pretraživanje weba ili foruma za različitim tutorialima jer se u ovoj knjizi nalaze svi tutoriali na samo jednom mjestu.

 

 

Ovdje je kratki pregled što ćete sve dobiti u knjizi „Decoupage-papirom, ljepilom i škarama preuredite svoj dom“ :

5 različitih tehnika, 10 projekata korak po korak i više od 30 ideja za izradu efektnih ručnih radova koje uz malo truda možete ostvariti vlastitim rukama.

Detaljno navedeni i opisani različiti alati i oprema koja može biti itekako korisna za izradu ukrasnih predmeta. Od skalpela do gumenih špahtli….

Prijedlozi, ideje i upute kako da sami izradite darove za svoje najbliže !!!

Slika u izobilju, zajedno s uputama ! Vizualno ćete vidjeti kako učiniti svaku fazu potrebnu za svaki pojedinačni projekt. Ne slažete li se da ponekad slika govori ipak više od tisuću riječi???

Savršen izvor inspiracije, ovaj priručnik sadrži detaljne fotografije u boji i upute koje se lako slijede.

Uzbudljivo stvaranje uz jednostavne upute nadahnut će spretnost i maštovitost svakoga od vas.

Knjiga „ Decoupage – papirom, ljepilom i škarama preuredite svoj dom “ rezultat je 3 godine moje strasti i predanosti ovom prekrasnom hobiju.

 

 

Nakon prevladavanja početnih prepreka pri stjecanju vještine, ostaje samo jedan problem, a to je znati kada stati… Ne postoje pravila kojih se morate strogo pridržavati, i već je započinjanje svakog novog djela uvijek nova avantura. To je igra prepoznavanja umjetničkih formi i oblika. Važno je stalno biti spreman uočiti mogućnosti stvari koje postoje oko nas. Želim vam uspješnu potragu i veselje u otkrivanju neočekivanog i rađanju još neotkrivenog decoupage umjetnika u vama…

 

Želite li više informacija ili naručiti priručnik, možete to učiniti putem linka:

Decoupage – papirom, ljepilom i škarama preuredite svoj dom