Nakon podosta mozganja o tome kako ideju iz igrice pretočiti u stvarnosti te napraviti potpuno funkcionalnu i zanimljivu igračku s kojom se možemo igrati, izumitelj Manuel Sepulveda iz Denvera prošao je dug put od inicijalne ideje do realizacije, ali njegov san o stvarnim kockicama uz veliku osobnu motivaciju i upornost urodio je plodom.

 

 

Drago mi je što ovaj zanimljivi projekt i novitet u svijetu igračaka prvi predstavljamo za Hrvatsku te što ćemo uskoro imati priliku sjesti s izumiteljem, opušteno uz kavicu i detaljnije porazgovarati o svim navedenim temama. Avionska karta iz Denvera za Zagreb već mu je u džepu, a na aerodoromu će ga dočekati supruga i sin.

 

Što CubeCraft Team kaže za sebe i njihovu inovaciju:

 

“We are two guys from a garage and we invent a new way to build! Omnidirectional magnetic Cubes put a new spin on creative building! Toy that sparks imagination, energizes your brain, stimulates your senses and generates good Karma… a timeless toy for people of all ages!

 

Any block plays any way you want it to… And that’s where the fun begins! Flip them to any side, stagger cubes up, down, across, and diagonally! The combinations are limitless!”

 

Projekt se momentalno nalazi na KickStarteru i slobodni ste ga podržati putem slijedeće poveznice: CubeCraft – Make it yours!

 

 

cubecraft

 

Za sve druge novosti posjetite službenu internet stranicu: www.cubecraft.net