Zbog svoje moći u pokretanju ljudi, afrički majstori nazivaju ga „magični bubanj.“ Djembe je simbol radosti i slavlja. On je univerzalan – govori sve jezike i svakome se obraća na njegovom vlastitom, jer sva ljudska bića razumiju i reagiraju na ritam. Ritam i bubnjanje su “materinji jezik” čovjeka. Od početka ljudske povijesti, kod svih drevnih civilizacija ples i bubnjanje bili su ono što je povezivalo pojedinca sa zajednicom, osnovni element slavlja i okupljanja koje je stoljećima nadahnjivalo kreativnost, produktivnost i duh zajednice. Rastuće zanimanje za bubnjanje u cijelom svijetu ukazuje na to da se ljudi više nego ikada prije žele vratiti korijenima i povezati sa samima sobom.

 

* Početna grupa – utorkom od 20-22 sata
*****************************************************************
Svi stupnjevi strukturirani su kroz 12 termina po 2 sata (120 minuta).

Obavezne su prijave na mail ili mob: 
095 198 9915 / kresimir.djembe@gmail.com

Tečaj vode: 
1. i 2. stupanj – Jaimini Biljana Butković i Goran Brkić 
3. i 4. stupanj – Daksh Krešimir Oreški

Mjesto: DRUM-TI-DAM Centar – Vlaška 81 a (u dvorištu)

Cijena: 850 kn u cijelosti na početku tečaja ili u 3 mjesečne rate po 320 kn
*****************************************************************
* Za sve vas koji želite usvojiti više znanja i provesti više vremena s djembeom, nudi se mogućnost DJEMBE INTENZIVA, što znači da svatko može redovno pohađati i sve stupnjeve ispod svog za dodatnu cijenu od samo 50 %, odnosno, ukupno 425 kn (ili 160 kn mjesečno).
*****************************************************************
NAPOMENA: Za tečaj je poželjno imati vlastiti djembe standardne veličine (ali nije uvjet). Za savjet, pomoć pri kupnji ili narudžbu kvalitetnog instrumenta, slobodno mi se obratite. 

 

Lijep pozdrav, Krešimir