Djeca uče promatranjem, ponavljanjem, istraživanjem, slušanjem i osjećanjem svim osjetilima. Učitelji osim svog znanja daju djeci puno više nego što im je u opisu posla.

 

Prijenos znanja obuhvaća znanje ali i stanje u kojem živi učitelj, mudrost kojom se obraća djeci i potiče ih na istraživanje, zaključivanje i slobodu da iznesu znanje koje još nije priznato, a jednog dana će biti.

 

Da bi učitelji prenijeli neograničeno znanje i mogućnosti ne smiju sebe ograničavati nepotrebnim pravilima. Neograničenost u znanju, življenju osobnih ideja, u ljubavi sa obitelji i okolinom te izražavanje radosti utjecat će na okolinu na dobar i poticajan način.

 

Prekrasno bi im bilo prenijeti želju za novim, boljim, istraživanje neotkrivenog znanja i mogućnost korištenja i onih 95-97% mozga koji se sada zanemaruju. Stvaranje ljubavi, radosti, moći i uspjeha u životu učitelja i prenosioca mudrosti i znanja prenijet će generacijama smjer koji ih vodi u stvaranje korisnih i nenasilnih izuma, sreće za sebe i druge, jednakost sa sugrađanima, ljubav prema sebi i svima, moć i uspjeh da promijene ono što je bilo nemoguće i znanje o samima Sebi kao divnim osobama.

 

Moć je neophodno poticati u svakom pojedincu da bi mogli svjesno činiti dobro i koristiti unutrašnje znanje dobrote. Kada učenik otkrije puno više od učitelja koji ga nije sputavao svojim dostignućima učitelj je postao mudri učitelj.

 

Izvor mira, ljubavi i mudrosti je u nama i uranjanjem u njega koristimo svoje neograničene  mogućnosti otkrivajući iznova i iznova svoje talente i genijalnost. Svjesno stvaranje života sa bivanjem u Jedinstvu omogućava radost svakome neovisno o situaciji u kojoj sada postoji. Bivanje u Jedinstvu vrača u postojanje neograničenog mira, ljubavi, moći i radosti te uz stvaranje dobrim i svjesnim mislima, riječima i djelima svaki učitelj postiže svoj život iz snova. Neograničenost u idejama učitelja učinit će učenicima život čudesnim.

 

Bivanjem u mudrosti uz svjesno stvaranje mislima, riječima i djelima prenosioci znanja će doživjeti:

 

Snagu – da žive kako bi željeli,

Vodstvo – da uživaju u posljedicama mudrih izbora,

Mir- da žive s povjerenjem u Život,

Ljubav -da budu ugodni sebi i drugima,

Radost – da se vesele lijepim trenutcima,

Slobodu – da dožive sve ovo stvarajući i prihvaćajući Sebe.

 

Radionice vodi: učiteljica meditacije i iscjeljivanja Snagom Dunja Horvat te autorica knjiga:

 

Izlazak iz besmisla u život sa smislom

Lakoća i mudrost odgajanja

Putovanje kroz djetinjstvo i mladost

 

Radionice se održavaju po dogovoru s polaznicima 1 puta tjedno po 2.5 sata, a sve detaljnije informacije možete dobiti preko FB profila Centra za osobni razvoj “Izvor” ili osbnog FB profila Dunje Horvat.

 

Link na FB profil: CZOR “Izvor” (klikni) ili Dunja Horvat (klikni)