Slobodno vrijeme bavi se svojim hobijima, izrađujući nakit, torbice, slike od žitarica, a najveću pažnju posvećuje 3D drvenim, kako ona kaže šarenim slikama. Osim slika Anja izrađuje i krpene lutke zvane Brigoši, a oni su zaduženi za brige koje mi ne trebamo brinuti pa tako pomažu nama i našoj djeci.

 

Pri izradi svojih šarenih slika od materijala koristi isključivo drvo i grančice nađene u prirodi te trešće koje ostaje iza vrijednih ruku ljudi koji u Zagorju pile ili cjepaju drva za ogrijev. Za kućice i okvire koristi paletu akrilnih boja.

 

Anja o inspiraciji:

 

“Inspiraciju pronalazim u sebi… na svom tajnom mjestu koje imam još iz djetinjstva. Zaronim u sebe i tamo naiđem na livade po kojima sam se kao mala igrala,šumarke,potoke i plaže jer sam odrasla na otoku Krku. Na puno mojih slika nalazi se i jedna ljuljačka koja se i dan danas ljulja u meni i uvijek me spremno dočeka i poziva na našu igru “Pjevušim i letim”. Obožvam svoje slikice i Brigoše jer je sve rađeno od srca mog malog djeteta u meni, s puno ljubavi i dobre vibracije…”

 

Anja bi našim dragim čitateljima poručila da se povežu sa svojim malim bićima u sebi, neka rade ono što su voljeli raditi kad su bili mali. Na taj način može se na trenutak pobjeći od svakodnevice, problema i stresa kroz bilo koju, nama dragu kreativnu aktivnost. Ona nas može smiriti, osnažiti i probuditi dobru pozitivnu energiju u nama, a kad smo mi sretni, svi oko nas su isto tako sretni i zadovoljni!

 

Uskoro će nam Anja poslati postupak izrade šarenih slika koji ćemo dodati u članak, a do tada pogledajte prilog iz Dobro jutro Hrvatska – HRT 1 programa: Uradi sam – 3D drvenu sliku

 

Ukoliko želite, Anju potražite na njenom Facebook profilu: Klik ovdje do Anje 😉