2-dnevni certificirani vikend seminar za voditelje „Joge smijeha“ –  Voditelj: Danijela Biondić-Vidaković  – 29. i 30. 06. 2013.

Metoda „relaksacije smijehom“ kombinacija je vježbi smijeha i pravilnog disanja. Metoda koja nam omogućava da u trenucima opuštanja, radosti i unutarnjeg zadovoljstva, isključimo misli i predamo se iskrenom smijehu.  Seminar je koncipiran kao intenzivan edukacijski trening. (opširnije)

 

 

Om Healing –  Voditelj: Dunja Kosanović  –  Subotom od 20.00 do 22.00

Tehniku OM Healing vratili su u svijet Mahavatar Babaji i Premavatar Sri Swami Vishwananda. Riječ je o drevnoj grupnoj iscjeljujućoj tehnici uz uporabu univerzalne vibracije OM za preobrazbu i iscjeljujuću podršku za sve ljude i svijet. (opširnije)

 

 

Tajne Avalona ili praktični hermetizam –   Voditelj: Renata Fauerbach  – Srijedom od 18:00 do 20:00 

Otkrivajući tajne Avalona dostiže se razumijevanje mentalne i emocionalne energije, razvoj i kontrola duhovnih moći. Transformacija energije i uspješna realizacija,bilo na „nebeskom“ ili zemaljskom planu. Pretvarajući patnju u kreativnu energiju otkrivamo radost života. (opširnije)

 

 

Intuitivno pjevanje –   Voditelj: Zvjezdana Kastrapeli  – Svaki drugi petak od 17.30 do 19.00

Otključajte potencijale u sebi – u opuštenom ozračju uz puno podrške i kroz tehnike za oslobađanje glasa, kreativne vježbe i igru istraživat ćemo glas i njegovu vezu s našim tijelom, energetskim stanjem, emocijama, umom i duhom. Svi su pozvani: nije potrebno pjevačko predznanje. (opširnije)

 

 

Weglow Basic radionica –  Voditelji: Vjeran Skurjeni, Ivo Bagarić, Davor Krog  –  Četvrtkom od 19.00 do 21.00

Weglow basic radionice su radionice na kojima možete naučiti 5 esencijalnih tehnika koje podižu razinu energije, povećavaju vitalnost, pospješuju regeneraciju organizma… (opširnije)

 

 

Weglow Joga –  Voditelj: Tomislava Jurić –  Utorkom i četvrtkom od 17.30 do 19.00 

Weglow satovi joge su fokusirani na opuštanje tijela, vježbe za kralježnicu, pravilno disanje, jačanje cijelog tijela, podizanje i balansiranje energije u tijelu, oslobađanje svakodnevnog stresa. Programe smo podijelili u 3 skupine: joga za buđenje, antistres i energetski program. (opširnije)

 

 

Šamansko bubnjanje –   Voditelj: Zoran Tepurić  – NOVI TERMIN Utorkom od 19:00 do 21:00

Uz zvuk i vibracije šamanskog bubnja dolazi do dubokih transformacija u osobi postižu se promijenjena stanja svijesti, putovanja izvan tijela i uma, mijenjanje stajališta i širenje perspektiva kako bi se poboljšala kvaliteta samog života. Šamanski bubanj ima veliku sposobnost uvođenja ljudi u trans i stanja euforije, jača osjećaj jedinstva i povezanosti s drugima. Najnovija medicinska istraživanja dokazuju da je ova tehnika višestruko učinkovita u rješavanju stresa,dugotrajnih bolova u kostima i mišićima, pomaže u otpuštanju trauma i teških emocija,opušta i obnavlja tijelo i duh. (opširnije)