Inicijacija u energiju Snage održava se u prvom terminu. Učiteljica kroz svoju energiju aktivira energiju učenika. Energetski kanali se osposobljavaju za veliku količinu i prodor energije koja pomaže iscjeljenju. Učenik prima energiju kroz učiteljicu i osposobljava za protok energije koji je puno jači nego kod meditacija. Energija probija energetske blokade i iscjeljuje i fizičko tijelo i um.

 

Tokom inicijacije učenik osjeća ugodnu toplu energiju koja ispunjava neke dijelove tijela. Kroz više dana energija počinje prožimati cijelo tijelo. Kod nekih osoba se to dogodi odmah. U slučaju težih zdravstvenih problema osoba može osjetiti kratku bol i nelagodu kroz više dana dok energija ne iscijeli oslabljeni dio.

 

S obzirom da učiteljica ne prima na inicijaciju osobe kojima to ne bi koristilo, nije dobar trenutak za njih ili nije općenito dobro da ju prime, svi koji prolaze inicijaciju ne trebaju se bojati za sebe.

 

U drugom terminu duhovna učiteljica nastavlja s probojem energije u slabijim dijelovima tijela. Vodi osobu kroz učenje samoiscjeljivanja. Osoba uči sve što je važno da bi samostalno mogla koristi iscjeljivanje.

 

U trećem terminu učenik koji već prakticira iscjeljivanje nekoliko dana obučava se kako da iscjeljuje druge i kako može iscjeljivati hranu, prostor, životinje i ostalo. Uči se i samozaštita energijom.

 

Četvrti termin se održava po potrebi u slučaju da osoba ima ozbiljnih zdravstvenih problema ili se nalazi u kriznom razdoblju. Osoba uči bivanje u mudrosti i vježba na problemima koji su joj važni.

 

Kroz učenje samoiscjeljivanja i iscjeljivanja svatko će primiti individualne preporuke o prehrani i korisne savjete o održavanju zdravlja i stvaranju sreće.

 

Kroz FB profil Centra za osobni razvoj možete kontaktirati Dunju za dogovor u vezi inicijacije u energiju Snage.