Prvi dio programa počinje od 10h i traje do cca 15h – zabavni dio dana za djecu s roditeljima, bake i djedove s unucima  (predstave, plesači, dječije igraonice…). 

Drugi, popodnevni biti će uz DJ-e i tako sve do predvečer…

 

Treći, večernji dio je uz live svirke bendova koji sudjeluju kao dio svega, a kako organizatori kažu: “Odatle dalje u noć pa dokle dođemo…”.

Cijeli dan biti će prožet prigodnim programima za sve uzraste, što će do večeri bit prilagođavano skupljenom društvu na licu mjesta…

 

Uz navedeni program biti će organizirana tombola gdje će se za simboličnih 15-tak kunica moći preuzeti sve od igle do aviona (za tombolu je prikupljeno šarenih stvarčica), a svaka izvučena koverta nosi nagradu..

Organizatori su se potrudili angažirat atraktivne hostese koje će cirkulirati između ljudi, a kod kojih će postojati mogućnost darivanja financijskih i ostalih priloga za pomoć malenom Noi.

Ovim putem pozivamo sve koji su voljni pomoći na sudjelovanje u ovoj humanitarnoj akcij !!!!! Noa je ostao bez roditelja, ali ima Vas – ljude dobrog srca !!!!!

Ukoliko niste u mogućnosti sudjelovati na Humanitarcu a voljni ste pomoći malom Noi donacijom, možete to učiniti na broj računa u OTP banci: 2407000-3205780967… Hvala!