rubna iskustvaKroz naš život svi imamo neke događaje, vizije, misli ili manifestacije koje uopće ne možemo razumijeti ili objasniti. Blaži oblici bili bi kada pomislite na nekoga i on vas taj tren nazove ili ga sretnete na ulici, dok bi teži oblici mogli govoriti o raznim paranormalnim pojavama. Ponekad su te iste stvari racionalno objašnjive jer kroz njih dobivamo odgovore na neka naša pitanja (to se npr. može  dešavati kroz snove, intuiciju ili neke druge kanale), a ponekad uopće nisu objašnjive i djeluju kao slučaj za agenta Foxa Muldera.

 

Kada sam razmišljao o temi rubna iskustva želio sam stvoriti dio stranice koji govori o našim vlastitim neobičnim iskustvima tako da ih svi oni koje nije strah slobodno podijele sa svima nama. 

 

Svi koji žele postati volonteri suradnici na Emotrip stranici u ovoj kategoriji, mogu poslati tekst sa svojim neobičnim rubnim iskustvima na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. naslova Rubna iskustva. Emotrip će ovdje biti fleksibilan i dopustiti objavu ovog tipa tekstova samo sa inicijalima autora. Više o pravilima objave pogledajte na linkovima: Suradnja i Uvjeti korištenja

 

 

 

Suradnici

Mijenjamo život nabolje!

talasi.org

Web hosting - www.cubrad.com

 

 

Broj prikaza (hitova) članaka
1207366