Male ili možda velike životne misli, slike, riječi i mudrosti koje su mi se svidjele - možda i vi pronađete pokoju za sebe. Uživajte!

I ove godine ljubitelje knjige dočekati će puni paviljoni 5 i 6, pregršt novih naslova, predstavljanja knjiga, dolazak hrvatskih i inozemnih književnih zvijezda, neposredni razgovori s autorima uz potpisivanje knjiga, susreti nakladnika, knjižara i knjižničara, književne radionice, okrugli stolovi, a sve to je samo dio bogatog programa koji će se odvijati u intenzivnom ritmu na pozornici te na izložbenim prostorima izlagača. Više informacija pogledajte na slijedećem linku, odnosno službenim stranicama Zagrebačkog velesajma - Interliber.

MIneral Expo - Zagreb 2015

Mineral Expo međunarodni sajam dragog i poludragog kamenja održat će se u Domu sportova 16. i 17.05.2015. u vremenu od 10 - 20h.

Bosanska piramida sunca - volontiranje

Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” obavještava javnost da će tokom ljetne sezone 2015. godine ponuditi 40 dana volontiranja za neprofesionalce, a pod stručnim nadzorom arheologa i geologa Fondacije.

interliber, međunarodni sajam knjiga i učila

Posjetili smo Interliber - 37. međunarodni sajam knjiga i učila u Zagrebu. Knjige su još uvijek "IN".

Besplatna online edukacija

Postoje mnoge web stranice na internetu koje besplatno nude materijale za učenje. Sve što trebate u ovom slučaju je pristup računalu i pristojno poznavanje engleskog jezika - jer za sada na našem jezičnom području ovakve stvari nisu dovoljno zastupljene. Pod opširnije se nalazi popis s 40 korisnih linkova koji vam mogu pomoći naučiti razne stvari i to za nula kuna. Jedina kvaka u svemu ovome je poznavanje stranog jezika...

yaybahar - akustični instrument

Yaybahar je novi akustični instrument koji stvara zvukove poput električnog sintisajzera, a dizajnirao ga je istambulski glazbenik Görkem Sen. 

Didgeridoo - Iva - Pupi

Didgeridoo je jedan od najstarijih instrumenata poznatih čovječanstvu, tradicionalno je glazbalo australskih aboridžina i privlači mnoge znatiželjnike diljem svijeta. Ukoliko pojednostavimo njegov izgled do krajnjih granica, didgeridoo je obična, najčešće drvena, šuplja cijev bez ikakvih dodatnih rupa ili tipki. Kao takav zapravo služi poglašnjavanju zvukova koje svirač stvara usnama, obrazima, jezikom, glasom i dijafragmom. Također, veliku ulogu prilikom sviranja ima i samo disanje, osnova života.

psi_knjiga

[psi] je knjiga nepoznatog pisca koji se u svijetu predstavlja pod pseudonimom Eros, a nedavno je prevedena i na hrvatski jezik. Eros - knjižni lik koji vodi čitaoca kroz dvanaest svjetova ljudske psihe te objašnjava zaljubljenost, ljubav i druge fenomene naše psihe. Knjiga se temelji na potpuno novom razumijevanju psihologije koja po prvi put nudi razumijevanje do sada nepoznatih funkcija u našem mozgu.

"Djembe - kralj afričkih bubnjeva" Priručnik za djembiste i perkusioniste - autora Daksh Krešimira Oreškog namijenjen je djembistima i perkusionistima svih razina, od apsolutnih početnika pa sve do naprednih svirača. 

Suradnici

Mijenjamo život nabolje!

talasi.org

Web hosting - www.cubrad.com

 

 

Broj prikaza (hitova) članaka
1285986