Tesla Metamorfoza - seminari Zagreb i Dubrovnik 2016.

Anja Petrović  međunarodno priznati iscjelitelj, osnivač Tesla metamorfoze, učitelj i autor knjige, održati će predavanja i seminare uz demonstracije liječenja. Prisutni će imati priliku iskusiti ove jedinstvene frekvencije te otkriti kako i oni sami mogu ovladati ovom metodom iscjeljivanja.

Što je Tesla Metamorfoza?

Tesla Metamorfoza privlači veliko zanimanje među znanstvenicima zato što klijenti prijavljuju izlječenja mnogih bolesti koje važe za neizlječive, kao što rak, SIDA, lupus, povrede kičme, sindrom kroničnog umora, pa čak i rekonstrukcija urođenih deformacija. Osim toga, izlječenja se događaju veoma brzo. U većini slučajeva, tri seanse je dovoljno (svjedočenja). Ova nova metoda liječenja kreira kompleksnu metamorfozu ljudskog tijela tako što ga dovodi u savršen balans svjetlosti. Ona inicira rekonstrukciju originalnih 13 DNK lanaca čovjeka i dovodi u harmoniju frekvenciju DNK čovjeka sa frekvencijom DNK planete Zemlje i Univerzuma.

Tko je Anja Petrović?

Anja Petrović je međunarodno priznati iscjelitelj i učitelj te osnivač Tesla metamorfoze® s preko dvadeset godina iskustva u iscjeljiteljskoj praksi. Dolazi iz Australije i održati će prezentacije s demonstracijama liječenja, a zatim i praktične seminare. Svaki polaznik seminara imati će priliku doživjeti ove ljekovite frekvencije koje uzdižu frekvenciju svijesti te naučiti kako koristitite ovu inteligentnu energiju s kojim je radio i sam Nikola Tesla. Anju ste prošle godine mogli sresti i osobno upoznati na sajmu Mystic Organica u Zagrebu gdje je sve zainteresirane upoznavala s ovom metodom, držala javna predavanja te predstavljala svoju knjigu "Tesla Metamorfoza".

Više o tome možete pročitati u našem prethodnom članku o Tesla Metamorfozi - klik ovdje.

Tesla metamorfoza privlači veliki interes zbog nekih potpuno novih pojava (svjetlost oko nekih klijenata za vrijeme tretmana, boje na zidu koje su bile vidljive u dvorani na nekim seminarima Tesla metamorfoze, kao i svjetlosne lopte koje se kreću i vidljive su golom okom). Anja je govorila o metodi na Međunarodnoj Tesla znanstvenoj konferenciji u Filadelfiji, Međunarodnom kongresu Nikola Tesla u Beogradu, na Univerzitetu Britanske Kolumbije u Kanadi i na mnogim mjestima širom svijeta.

Tesla valovi su jedinstveni za ovu metodu. Klijenti prijavljuju izlječenja od mnogih bolesti koje je službena medicina proglasila neizlječivima, pa čak i rekonstrukciju urođenih deformacija. Sve se najčešće događa nakon samo tri tretmana.

Tesla metamorfoza nije samo energetsko iscjeljivanje; ona nas povezuje sa višim vibracijama informacija i svjetlosti čime utječe na naš DNK i uzdiže frekvenciju ljudske svijesti . Tesla valovi osposobljavaju sve studente za komunikaciju sa klijentima na nivou svjesnog, podsvjesnog i integrativnog uma.

 

Raspored predavanja i seminara:

Zagreb, 07. listopada, 19-21h, UVODNO PREDAVANJE (obavezno za polaznike TM I seminara)

Dubrovnik, 21. listopada 19-21h, UVODNO PREDAVANJE (obavezno za polaznike TM I seminara)

Ulaz slobodan. Dobrodošli!

 

TESLA METAMORFOZA ITesla metamorfoza zdravlja

Otkrijte iscjelitelja u sebi! Odmah ćete moći koristiti Tesla ljekovite frekvencije. Naučit ćete i kako da zračite ljubav, što je od velikog značaja za proces liječenja, a i za vaš svakodnevni opstanak.

Zagreb, 08. i 09. listopada, 10-18h

Dubrovnik, 22. i 23. listopada, 10-18h

 

TESLA METAMORFOZA II - Tesla komunikacija duše

Nadiđite prostor i vrijeme i uspostavite komunikaciju s klijentom! Uzdignite frekvenciju vlastite svijesti.Otkrit ćete svoje sposobnosti kojih možda još niste svjesni.

Zagreb, 11-13. listopada, 18-22h

Dubrovnik, 25. i 27. listopada, 10-18h

 

TESLA METAMORFOZA IIITesla metamorfoza svjetlosnog tijela. Ovaj proces pojačava naše potencijalne talente i umijeća.

Zagreb, 14. listopada, 18-22h
15. i 16. listopada 10-18h

Dubrovnik, 28. listopada, 18-22h
29. i 30. listopada 10-18h

 

Informacije i prijave:

Zagreb, Sanja Jelkovac, mob: +385 95 9063086

Dubrovnik, Danijela Butković,  mob: +385 958079323

Prijava za besplatna predavanja - klik ovdje.

Prijava za seminar u Zagrebu - klik ovdje.

Prijava za seminar u Dubrovniku - klik ovdje.


I Vi možete savladati ovu metodu. Biti će nam drago vidjeti vas na predavanjima i seminarima Tesla Metamorfoze u Zagrebu ili Dubrovniku.

Suradnici

Mijenjamo život nabolje!

talasi.org

Web hosting - www.cubrad.com

 

 

Broj prikaza (hitova) članaka
500402