Uredništvo Emotripa podržava sve vrste kreativnog izričaja i ovim putem poziva na suradnju sve zainteresirane (sukladno našoj tematici), koji imaju smisla za pisanje i željeli bi se aktivno ili povremeno uključiti u stvaranje ove naše volonterske stranice te podijeliti svoje autorske ili istraživačke spoznaje. Napominjem da je Emotrip volonterska internet stranica, a samim time autori čiji članci budu objavljeni odlukom uredništva postaju volonteri-suradnici. Sukladno Emotrip tematikama, odluci uredništva o suradnji i Uvjetima korištenja, voljni smo i spremni predstavit Vas kroz vaša autorska djela.
 

Svi članci na emotrip.org objavljuju se isključivo u slijedećoj formi:

 

"Naslov članka - Detalji: Objavljeno 01 Veljača 2013 Napisao/la Siniša Simonović"


Za prijedlog suradnje možete se javiti na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Uz prijedlog bilo bi poželjno navesti kategoriju o kojoj ćete pisati (npr. Ego Emocije Um, i sl.). 

 

NAPOMENA:

 

Sukladno Uvjetima korištenja i prihvačanjem istih, članci volontera-suradnika objavljuju se s punim imenom i prezimenom autora. Volonteri suradnici u e-mailu Prijedloga suradnje dužni su navesti svoje puno ime i prezime, važeću adresu, grad i kontakt broj telefona. Emotrip.org obvezuje se na tajnost podataka adrese, grada i kontakt broja telefona i te informacije služe isključivo kao kontakt potrebe www.emotrip.org i to za: "pismeni kontakt odobrenja autora (suradnika-volontera) u slučaju želje komercijaliziranja, kopiranja ili distribuiranje autorskog djela od strane treće osobe te pravne potrebe nastale eventualnim kršenjem autorskih i drugih prava trećih osoba. 

 

Prijedlozi suradnje bez navedenog u "NAPOMENI" neće biti uzeti u obzir.

 

Uredništvo www.emotrip.org - Emotrip

Dobrodošli na internet stranicu www.emotrip.org u daljnjem tekstu "emotrip.org". Preuzimanjem tekstova i podataka sa emotrip.org i/ili dostupnih datoteka korisnik prihvaća niže navedene Uvjete korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje internet stranice  emotrip.org i smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

 

1. Autorska prava

www.emotrip.org  polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale). Većina sadržaja ove stranice, tekstovi, slike, grafike i logotipovi su vlasništvo emotrip.org, osim ako drugačije nije navedeno. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela emotrip.org, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava emotrip.org i podložno je tužbi. Isto se primjenjuje na sadržaje na koje imaju pravo suradnici-volonteri ili drugi autorizirani korisnici.

Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima Republike Hrvatske

 

2. Korištenje sadržaja internet stranice www.emotrip.org i dopuštenja za upotrebu istih

Korištenje materijala ove internetske stranice i datoteka za preuzimanje namijenjeno je za privatne, a ne komercijalne svrhe. Upotreba u druge svrhe, kao što su komercijalne, te kopiranje ili distribuiranje zahtijeva bez prethodno pismeno odobrenje uredništva emotrip.org ili suradnika-volontera, odnosno autora članka, članci sa emotrip.org mogu se koristiti isključivo u nepromijenjenom obliku zajedno sa slikama, komentarima autora, uredništva i linkovima s jasnim imenom autora teksta uz obavezno navođenje izvora pri čemu su dužni objaviti link na originalni tekst sa www.emotrip.org, u obliku izvornog imena članka koje je ujedno i link na članak. 

 

3. Ograničenje odgovornosti za štetu i jamstva

Emotrip.org ne preuzima nikakvu odgovornost za korištenje, aktualnost, točnost i potpunost informacija sadržanih na internetskoj stranici, uključujući tehničke informacije, podatke i objave prenesene s drugih stranica ili autorske tekstove. Podaci sa emotrip.org u međuvremenu mogu biti izmijenjeni ili se može doći do novih saznanja s kojima mi nismo upoznati. Podatke i članke s emotrip.org preuzimate na vlastitu odgovornost. Bilo kakva odgovornost za daljnju upotrebu te izravnu ili neizravnu štetu uzrokovanu upotrebom je isključena.

 

Emotrip.org, točnije njegov osnivač, administrator i volonter Ivica Belovarić ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakvu psihičku, fizičku i materijalnu štetu nanesenu korištenjem, aktualnošću, točnošću i potpunošću informacija te bilo kakvu materijalnu i drugu štetu nastalu kršenjem autorskih i drugih prava od strane volontera-suradnika, objavom njihovih članaka i informacija na emotrip.org. Volonteri-suradnici svojim imenom i prezimenom te objavom njihovih članaka i informacija na emotrip.org, garantiraju i u potpunosti preuzimaju osobnu i pravnu odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu njihovim djelovanjem sukladno svemu ispred navedenom i eventualnom pravnom sporu.

 

3 a. Volonteri-suradnici

Sukladno Uvjetima korištenja i prihvačanjem istih, članci volontera-suradnika objavljuju se s punim imenom i prezimenom autora. Volonteri suradnici u e-mailu Prijedloga suradnje dužni su navesti svoje puno ime i prezime, važeću adresu, grad i kontakt broj telefona. Emotrip.org obvezuje se na tajnost podataka adrese, grada i kontakt broja telefona i te informacije služe isključivo kao kontakt potrebe www.emotrip.org i to za: "pismeni kontakt odobrenja autora (suradnika-volontera) u slučaju želje komercijaliziranja, kopiranja ili distribuiranje autorskog djela od strane treće osobe te pravne potrebe nastale eventualnim kršenjem autorskih i drugih prava trećih osoba od strane suradnika-volontera."

 

4. Linkovi na druge internet stranice

Emotrip.org sastoji se od vlastitih autorskih sadržaja, sadržaja suradnika i eventualnih oglašivača, besplatnih sadržaja,, te linkova na vanjske stranice. Sve sadržaje sa emotrip.org koristite na vlastitu odgovornost i emotrip.org se ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Za sadržaj internetskih stranica koje su povezane sa emotrip.org putem linkova, nismo odgovorni. Takvi su linkovi namijenjeni samo kao podrška za korisnike stranice. Emotrip.org ne utječe na sadržaj povezanih internetskih stranica i nije odgovoran za njihove sadržaje.

 

5. Izmjene uvjeta korištenja

Emotrip.org zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

 

Uredništvo www.emotrip.org - Emotrip

 

 

Što je emotrip?

Emotrip je istraživačka i informativno-edukativna internet stranica posvećena temama o egu, emocijama, komunikaciji, međuljudskim odnosima, zdravlju, prehrani, duhovnosti, kreativnosti, znanosti, izumima, alternativnim izvorima energije, ekologiji i raznim drugim, sličnim tematikama.

 

Nastala je kao produkt uviđanja sve veće problematike životnih situacija u svrhu poboljšanja istih, lakše komunikacije, razumijevanja sebe, interpersonalnih odnosa te odnosa prema našem vlastitom i zajedničkom životnom okolišu. Emotrip uređuje, piše članke i vodi nekolicina volontera koji su svojim istraživanjima, iskustvima, znanjem i entuzijazmom odlučili pomoći i pružiti korisne moguće smjernice svima onima koji to žele.

 

Nama se ne žuri i stranicu ćemo polako puniti člancima što ujedno ovisi i o našem slobodnom vremenu. ;)


Žašto emotrip?

Emo - emocija - lat. emovere - pokretati - sastoji se od četiri komponente: fiziološke aktivacije, kognitivne interpretacije, facijalne ekspresije i ponašanja
Trip - eng. trip - put, putanja, okidač, pogrešan korak, spotaći se...

U ovoj našoj složenici, Emotrip bi mogli opisati kao okidač emocija ili putanju emocija prema određenom stanju ili djelovanju. Kako bi pojednostavio složenicu Emotrip u ovome trenutku reći ću da se ona odnosi na aktivno djelovanje.

 

Toliko za sada, Vaš Emotrip ;)

 

 

 

Suradnici

Mijenjamo život nabolje!

talasi.org

Web hosting - www.cubrad.com

 

 

Broj prikaza (hitova) članaka
1223607