Kreativnost - CreativityKreativnost bi u najmanju ruku mogli nazvati činom stvaranja, odnosno pretvaranja misli, ideja u razne originalne i praktične fizičke ili misaone manifestacije. Od izuma koje možemo koristiti u svakodnevnici, umjetničkih i literalnih djela, do stvaranja novih pojmova, teorija, praksi te razrješenju raznih problema na svim poljima u koje smo involvirani. Mali primjer kreativnosti je i ova mala sličica uz članak koju sam brzinski složio da bi popratila tematiku.

 

Uredništvo Emotripa podržava sve vrste kreativnosti kao i inovacije (poboljšanja već stvorenog od strane kreativnog procesa). Ukoliko ste kreativac ili inovator na bilo kojem polju sukladno Emotrip tematikama i odluci uredništva, uvjetima korištenja i autorskim pravima, voljni smo i spremni predstavit Vas i vaša autorska djela kroz sve faze idejno-proizvodnog procesa, odnosno od ideje do finalne izvedbe. Napominjem da je Emotrip volonterska stranica, a samim time su i svi kreativci koji se predstavljaju na ovaj način volonteri-suradnici.

 

Za prijedlog suradnje možete se javiti na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. naslova Predstavljamo kreativce.

 

Ukoliko želite pročitati i saznati više o pojmovima kreativnost i inovacija predlažem vam ove linkove na članke sa Wikipedije: Kreativnost i Inovacija.

Suradnici

Mijenjamo život nabolje!

talasi.org

Web hosting - www.cubrad.com

 

 

Broj prikaza (hitova) članaka
1207338