Jednostavno je predstaviti odličnu knjigu i renomiranog autora. Dr. Milivojević u ovoj kapitalnoj knjizi izalaže svoju originalnu teoriju emocija, jednu od rijetkih svjetskih grand teorija o emocijama (normalnim i patološkim, ugodnim i neugodnim). Autor vam daje detaljan pregled najvažnijih emocija, od želje i sviđanja do samoljutnje, mržnje ili dosade. Knjiga nam pomaže da razjasnimo sebi one emocionalne kategorije kojima smo svi podložni, laički rečeno – lakše ćemo podnjeti stanja koja nas muče, poput zaljubljenosti, dosade, straha, treme, tuge...

 

Ova obimna - danas već kultna knjiga prvi put je objavljena 1993., a pred čitaocima je sada treće, dopunjeno i izmjenjeno izdanje koje sadrži i nekoliko novih poglavlja - o usamljenosti, o uvrijeđenosti, o osjećanjima lijepog i ružnog.

Objašnjavajući puteve emocionalne inteligencije Milivojević je toliko jasan da će mnogima pomoći kako da prevladaju neugodna te da „pametno" uživaju u lijepim stanjima duha i tijela.

Iako je prvenstveno namenjena stručnjacima i studentima, jasan stil pisanja ovu knjigu čini dostupnom svakom. Autor o emocijama govori kristalno jasno i sasvim upotrebljivo, a čitanje knjige garantirano uvećava emocionalnu pismenost. 

 

O još jednoj kvalitetnoj knjizi Dr. Zorana, točnije Formulama ljubavi pogledajte ovdje (klik).

 

Ukoliko želite nabaviti knjigu na direktnom linku Emocije (klik) postoji kontakt izdavača za Srbiju, Sloveniju i Hrvatsku.

p style=

Suradnici

Mijenjamo život nabolje!

talasi.org

Web hosting - www.cubrad.com

 

 

Broj prikaza (hitova) članaka
961710