Veliko nam je zadovoljstvo pozvati sve novinare na tečaj s temom "Upoznajte tai chi i vježbajte s nama" u organizaciji Do Centra iz Zagreba. Tečaj će se održati u subotu, 9. studenog, od 12 do 14 sati u prostorijama mjesnog odbora "Središće", ulica Ivana Šibla 8.

 

Danas se u javnosti sve više govori o tradicionalnim kineskim vještinama koje blagotvorno djeluju na tijelo i duh, no uglavnom se prenose informacije iz raznih medija ili literature. Međutim, vjerujemo da bi iskustvo vježbanja itekako koristilo svima koji prate ovu temu, a pritom i sami žele unaprijediti svoje zdravlje - poznato je da je novinarstvo visoko na listi najstresnijih zanimanja današnjice.

Stoga pozivamo sve novinare na seminar na kojem će biti više riječi o tradicionalnim kineskim vještinama tai chi i chi kung, a svim sudionicima poklanjamo i mjesec dana besplatnog vježbanja u prostorijama "Kwon akademije", Strojarska bb (u blizini autobusnog kolodvora). Molimo Vas da informaciju proširite svojim kolegama, no zbog ograničenog prostora svakako Vas molimo da se prijavite na seminar najkasnije do petka, 8. studenog.

Dan: subota, 9.11.2013.
Mjesto: MS Središće, I. Šibla 8, Novi Zagreb
Cijena: besplatno
Voditelj: Anan-Do majstor Boro Ranitović

Suradnici

Mijenjamo život nabolje!

talasi.org

Web hosting - www.cubrad.com

 

 

Broj prikaza (hitova) članaka
768914