Zvuk djembea je zvuk Afrike. Nauči ili usavrši svoje znanje na kralju afričkih bubnjeva. Doživi čaroliju i ljepotu zajedničkog sviranja uzbudljivih afro ritmova. Pokreni svoju energiju, poboljšaj koordinaciju i uskladi obje polutke vlastitog mozga. Udruga DRUM-TI-DAM poziva vas na 3-mjesečni DJEMBE TEČAJ - početni, srednji i napredni stupanj.

Vastu - vikend seminari

VASTU je stanovanje u potpunom skladu s prirodom i prirodnim zakonima. VASTU arhitektura je najstariji i najsistematičniji od svih arhitektonskih sustava. Vastu Shastra (poznata i kao Sthapatya Veda) je drevna vedska nauka stara oko 5000 godina koja je postavila detaljne smjernice za savršene nastambe u kojima ljudi na Zemlji mogu živjeti u skladu, miru, materijalnom i duhovnom obilju, napretku i dobrom zdravlju.

Dubravko Lapaine - Radionica Sisak

Didgeridoo radionica by: Dubravko Lapaine. Pozivamo sve zainteresirane na tri i pol satnu didgeridoo radionicu koja će se održati 27.06.'15. od 17h u Sisku. Imamo čast ugostiti i učiti svirati didgeridoo od najpoznatijeg hrvatskog, a sada već i svjetskog svirača ovog neobičnog instrumenta.

djembe - tečaj - drumtidam - zagreb

Zvuk djembea je zvuk Afrike. Nauči ili usavrši svoje znanje na kralju afričkih bubnjeva. Doživi čaroliju i ljepotu zajedničkog sviranja uzbudljivih afro ritmova. Pokreni svoju energiju, poboljšaj koordinaciju i uskladi obje polutke vlastitog mozga. Udruga DRUM-TI-DAM poziva vas na 3-mjesečni DJEMBE TEČAJ - početni, srednji i napredni stupanj.

Iskusi iscjeljujuću moć bubnja te doživi jedinstvo sa sobom i okolinom. Po prvi puta dotakni čaroliju bubnja ili unaprijedi već postojeće sviračko umijeće. Ili se jednostavno, samo zabavi i provedi ugodan kraj radnog tjedna...

vastu, tečaj, radionica, krešimir, oreški

Naredni vikend 6 - 7.12. u Zagrebu će se održati prvi od tri stupnja osposobljavanja za profesionalnog Vastu dizajnera/konzultanta: "Vastu 1 - osnovni tečaj". Slobodnih mjesta još ima i možete se prijaviti na kontakt info pod opširnije.

Pozivamo sve zainteresirane na naše programe u Studenom. CZOR "Izvor" - Petrinja.

Pozivamo vas na Anan-Do Tai Chi besplatnu uvodnu radionicu 04.11.14. uz Anan-Do majstora Boru Ranitovića.

Tai chi Do Centar Zagreb

Do Centar Zagreb poziva sve zainteresirane na upise u grupe. Anan-Do tai chi & chi kung. Anan-Do kempo. 

Stvarajući svoj život prekrasnim, učitelji, profesori i svi koji prenose znanje daju djeci mogućnost da izaberu najbolji put za sebe. Učitelj je putokaz masama i ima ogromnu odgovornost. Radionica je pogodna za sve koji prenose znanje djeci: učitelji, profesori, tete u vrtiću, treneri, knjižničari…

T'ai chi škola Sisak poziva sve zainteresirane na antistres terapije svaki petak od 20h, odnosno opuštanje kroz T'ai chi chuan & Chi kung uz ugodnu glazbu te laganu vježbu na adresi S. i A. Radića 38. Sisak u potkrovlju (iznad cvječarnice Majda). Ukoliko ste se ikada zapitali kako postići "sadašnji trenutak" - ovo je jedna od prilika kojom možete krenuti na put sadašnjosti - sad i ovdje. 

Autorica iscjeljivanja Snagom je duhovna učiteljica Dunja Horvat. Nakon više od deset godina iscjeljivanja ayurvedskim načinima čišćenja organizma, energijom i prehranom osjetila je način kako brže i lakše iscjeljivati ljude. Iscjeljivanje Snagom pokreće osobnu energiju i podiže ju na energiju iscjeljivanja. Korištenjem iscjeljivanja osoba postaje zdravija, snažnija, moćnija i opuštena.

Suradnici

Mijenjamo život nabolje!

talasi.org

Web hosting - www.cubrad.com

 

 

Broj prikaza (hitova) članaka
1285987