Pogledajte dokumentarni film Christianne van Wijk - "Mind the Matrix" koji nas poziva na razmišljanje. Ovaj film ukazuje da je eksterna stvarnost kakvu poznajemo samo odraz svega onoga što smo mi kao ljudska rasa na metalnom nivou zajedno - kolektivno stvorili, i to smatramo našom stvarnosti.

Međutim, mnoge od stvarnosti koje smo kolektivno stvorili nisu u harmoniji s našom istinskom prirodom, s našim bićem, kao ni s planetom Zemljom, što će na kraju neminovno dovesti i do iscrpljivanja resursa našeg planeta. Način na koji se odnosimo prema našoj planeti, rezultat je onoga kako se odnosimo prema nama samima i svima drugima. Film "Mind the Matrix" uz pomoć raznih stručnjaka gledateljima daje u ruke alate za povratak u naše prirodno stanje, odnosno povratak unutarnjem i vanjskom skladu. Ako ostanemo fokusirani isključivo prema van, bez uvida i rada na vlastitoj unutrašnjosti, mi kao ljudi mogli bismo se potpuno iscrpiti u bezuspješnim pokušajima promijene.

Iako je film na engleskom jeziku vrlo ga je jednostavno za razumjeti. Više informacija o autoru i filmu možete pogledati na oficijalnim stranicama: www.mindthematrix.com

 

Suradnici

Mijenjamo život nabolje!

talasi.org

Web hosting - www.cubrad.com

 

 

Broj prikaza (hitova) članaka
1285998